Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ένα προϊόν είτε αυτό είναι ελαττωματικό είτε δεν τον ικανοποιεί και να ζητήσει την αντικατάστασή του. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν, είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω όροι:

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:

  • Να μην έχει πλυθεί
  • Να έχει όλα τα ταμπελάκια του και
  • Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του

Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν, όπως π.χ. η απόδειξη λιανικής πώλησης, το δελτίο αποστολής κτλ.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος, σε δυο περιπτώσεις:

  • να ζητήσει την αντικατάστασή του διότι το προϊόν είναι  ελαττωματικό και η εταιρία θα αναλάβει τα έξοδα αποστολής.
  • διότι δεν τον ικανοποιεί και μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε άλλο προϊόν να το αντικαταστήσει, με μεταφορικά έξοδα που θα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται από το προσωπικό της εταιρείας μας πριν σας αποσταλούν. Στόχος μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση σας και για αυτόν τον λόγο πραγματοποιείται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος ώστε να λαμβάνετε τα προϊόντα μας σε άριστη κατάσταση. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, θα πρέπει να αποστείλετε άμεσα email στο info@beautybeyond.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2177003697, εκφράζοντας το πρόβλημα σας σχετικά με το προϊόν.

Διαδικασία Επιστροφής

Επιστροφές προϊόντων πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννοήσεως με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.beautybeyond.gr (είτε μέσω επικοινωνίας μέσω email στο info@beautybeyond.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2177003697 και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για προϊόντα που αγοράστηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται από την Απόδειξη Λιανικής Πώλησης.

Με την επιστροφή του προϊόντος, μπορεί να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων μέσω τραπεζικού λογαριασμού (εντός 30 ημερών) από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής. Απαραίτητο μέσα στην επιστροφή του δέματος να μας αποστείλετε συνοδευτικό έντυπο όπου θα αναγράφετε ο αριθμός λογαριασμού, το IBAN της τράπεζας και την τράπεζα που θέλετε να επιστραφούν τα χρήματα, ή να μας ενημερώσετε σχετικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αλλαγές ειδών σε έκπτωση ή προσφορά αλλάζονται στην Εκάστοτε ισχύουσα τιμή και δεν αλλάζονται μετά την λήξη των εκπτώσεων και των προσφορών .

Διαδικασία Αλλαγής Μη Ελαττωματικού Προϊόντος

Κατόπιν συνεννόησης μας αποστέλλετε το προϊόν με δική σας χρέωση, είτε με εταιρεία μεταφορών της επιλογής σας είτε με το ταχυδρομείο, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μαζί με την Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, αναγράφοντας τον λόγο αλλαγής/ επιστροφής του προϊόντος.

Στο δέμα επιστροφής θα πρέπει να αναγράφονται τα εξής στοιχεία: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΟΥΛΗ BeautyBeyondΣτρ. Νικ. Ρόκκα 79, Μάνδρα, T.K. 19600, Αττική, τηλ: 2177003697.

Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν που μας αποστείλατε προς επιστροφή, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της νέας παραγγελίας.

Διαδικασία Επιστροφής Χρημάτων μη Ελαττωματικού Προϊόντος

Κατόπιν συνεννόησης αποστέλλετε το προϊόν με χρέωση δική σας, υποχρεωτικά μαζί με την απόδειξη Λιανικής πώλησης. Στο δέμα της επιστροφής αναφέρεται: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΟΥΛΗ BeautyBeyond, Στρ. Νικ. Ρόκκα 79, Μάνδρα, T.K. 19600, Αττική, τηλ: 2177003697 .

Μέσα στο δέμα συμπεριλαμβάνετε τα πλήρη στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμός λογαριασμού, IBAN, τράπεζα) και υποχρεωτικά η απόδειξη Λιανικής πώλησης.

Εφόσον τα παραλάβουμε, ξεκινάει η διαδικασία επιστροφής χρημάτων.

Η κατάθεση πραγματοποιείται σε χρονικό διάστημα 30 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. (κατάθεση γίνεται στην καθαρή αξία του ποσού του προϊόντος, χωρίς τα μεταφορικά έξοδα).

Πολιτική Ακύρωσης Συναλλαγής

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε δύο περιπτώσεις:

α) Πρίν την αποστολή και παραλαβή του προϊόντος η ακύρωση είναι δυνατή καλώντας στο 2177003697 ή με αποστολή e-mail στο info@beautybeyond.gr

β) Την στιγμή της παράδοσης και παραλαβής του προϊόντος αν διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή κάποιο ελάττωμα μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία παραδίδοντας το προϊόν στον μεταφορέα χωρίς καμία επιβάρυνση. Στην περίπτωση αυτή και αφού παραδώσετε το προϊόν στον μεταφορέα, μας καλείτε στο 2177003697 ή στέλνετε e-mail στο info@beautybeyond.gr και μας αναφέρετε τον λόγο ακύρωση της παραγγελίας ώστε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας ατόκως.

Η επίσκεψη – τοποθέτηση παραγγελίας στο beautybeyond.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.